Inspiratie

Inspiratie voor elke ruimte

Wanneer je een huis laat bouwen of je huis gaat verbouwen dan komt een beetje inspiratie goed van pas. Inspirerende foto’s van een woonkamer, badkamer, tuin of keuken geven nieuwe ideeën en geven je inzicht in welke stijl bij je smaak passen. Met tegels is veel meer mogelijk dan de meeste mensen weten. Doe daarom nu tegel inspiratie op en ontdek de ruime mogelijkheden die tegels bieden.

Woonkamer

Vloertegels voor de woonkamer zijn voor iedere stijl geschikt. Zelfs wanneer je voor een hele natuurlijke look wilt gaan! Ga bijvoorbeeld voor een klassieke houtlook tegel of grotere robuuste tegels voor een meer gewaagde uitstraling. Met de juiste inspiratie kom je erachter wat voor jou de ideale tegeloplossing in de woonkamer is!

Badkamer

In de badkamer kan je alle kanten op met tegels. Behalve de vloer zijn ook de muren in de badkamer meer dan geschikt voor tegels. Creëer één geheel door de tegels van de vloer door te trekken naar de wanden of kies juist voor een mooi contrast. Beide opties zorgen voor een bijzondere badkamer waar je graag in verblijft.

Keuken

Tegels zijn de perfecte optie voor in de keuken, zowel op de vloer als aan de wand. Het is hygiënisch en het biedt vele design mogelijkheden. Bij Railey Tiles hebben we de meest prachtige tegels die jouw keuken tot een waar kunstwerk maken. Doe keuken inspiratie op en creëer een keuken naar jouw smaak.

Tuin

Wil je jouw tuin graag omtoveren tot een klein paradijs? Railey Tiles helpt jou hier graag een handje mee. Van Belgische blauwe steen tot een moderne keramische tegel in betonlook. Voor elke stijl bestaat er een kwalitatieve vorstbestendige terrastegel. Doe inspiratie op en maak een terras om trots op te zijn.