Over ons

Over Railey Tiles

Railey Tiles is dé plek voor tegels, sanitair en toebehoren. Eigenaar Romano Morjoner heeft 15 jaar ervaring als tegelzetter en kreeg steeds vaker de vraag of er ook tegels geleverd konden worden. Om in deze vraag te kunnen voorzien was uitbreiding nodig en zo is onze showroom en webshop ontstaan. Railey Tiles geeft je de mogelijkheid om tegels, sanitair en toebehoren online te bekijken, te bestellen en eventueel ook te laten leggen of monteren.

Persoonlijk advies vinden we erg belangrijk en we luisteren graag naar jouw wensen, daarom stopt het ook niet bij het leveren van materialen. Wij kunnen je helpen met het bedenken, het uitkiezen en het project van A tot Z realiseren. Van tegelwand tot een complete verbouwing, de experts binnen Railey Tiles helpen je graag.

Voor ons is het meer dan alleen werk, we geven je graag een ruimte waar je wilt zijn en waar je elke keer weer van geniet. Jouw tevredenheid als klant is waar het om draait en de reactie bij het eindresultaat is waar we het voor doen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

In onze showroom in Nederhorst ten Berg ben je altijd welkom (op afspraak) voor een eerlijk advies, top service en een vriendelijke ontvangst. Hier kan je bijna alle tegels bekijken die wij in de webshop aanbieden en kunnen we je helpen in de keuze, wel zo fijn om op deze manier een passende tegel te kiezen.

Waarom Railey Tiles

Gratis verzending

Alle orders boven de €750,- worden gratis verzonden

Ervaren vakmensen

Met onze eigen legservice, is het leggen van jouw tegels zo gedaan.

Hoge kwaliteit

Wij werken met bekende merken van hoge kwaliteit in elke prijsklasse.

Tevreden klanten

Onze nieuwe keuken is geweldig! We hebben heel erg getwijfeld over welke tegels we moest nemen. Railey Tiles heeft ons hierin echt geadviseerd en het eindresultaat had niet beter kunnen zijn!

Barend en JeanetteTegels keuken + Sanitair

De levering van de tegels was erg vlot, de mannen van Railey Tiles hebben het terras volledig aangelegd. Goede service en scherpe prijs. Mijn volgende project mogen ze ook weer doen!

HENKTerrastegels tuin

0
+
TEVREDEN KLANTEN
0
+
MEDEWERKERS
0
AFGERONDE PROJECTEN